PC

Call of Duty: Modern Warfare 3 a batut toate recordurile in materie de vanzari de jocuri video, Activision dand publicitatii ciferele de vanzari dupa primele 5 zile de la lansare. Astfel, COD MW3 a inregistrat incasari d..

 

 

 

 

Warface

PC

Warface este un joc gratuit dezvoltat de Crytek Kiev, impreuna cu subsidiarele din Seul si Frankfurt, care va utiliza motorul grafic CryEngine 3. Momentan, jocul a fost anuntat pentru PC si va fi un FPS online, free-to..

 

 

Sniper: Ghost Warrior 2

PC

Sniper: Ghost Warrior 2 este sequel-ul jocului lansat de City Interactive in anul 2010, noul titlu urmand sa utilizeze motorul grafic Cry Engine 3 al celor de la Crytek. Eroul principal al jocului se cheama Cody "Sa..

 

 

Repulse

PC

Repulse este titlul unui nou joc gratuit, anuntat de Aeria Games, care va intra in viitorul apropiat in faza closed beta. Jocul este un shooter 3D MMOFPS, care are loc intr-un cadru Sci-Fi din viitorul indepartat. Dupa..

 

 

Crusader Kings 2

PC

Crusader Kings 2 este un joc de strategie dezvoltat de Paradox Interactive, care va fi lansat pentru PC pe data de 7 februarie 2012. Jucatorii vor incepe jocul in anul 1066, luptele urmand sa fie duse pe durata a pe..

 

 

Nadirim

PC

Nadirim este un joc gratuit, un browser-based MMORPG, dezvoltat de Twisted Tribe pentru PC. Aflat in open beta de pe 6 iulie 2011, jocul a fost lansat oficial pe data de 7 noiembrie, 2011. Actiunea din Nadirim are l..

 

 

Oil Platform Simulator

PC

Oil Platform Simulator este un nou joc lansat de rondomedia si Excalibur Publishing, in exclusivitate pentru PC. Jucatorii au ocazia sa inceapa goana dupa aurul negru in Marea Nordului sau Golful Mexic, avand la dispoz..
Warlock: Master of the Arcane

PC

Warlock: Master of the Arcane este un nou joc de strategie dezvoltat de Ino-Co Plus si Paradox Interactive, titlul urmand sa ajunga pe rafturile magazinelor in anul 2012. Jucatorii vor fi invitati sa preia rolurile uno..
Sims 3 Master Suite Stuff

PC

The Sims 3 Master Suite Stuff este un add-on pentru popularul Sims 3, pachetul urmand sa fie pus in vanzare de Electronic Arts pe 26 ianuarie, 2012. Jucatorii vor avea ocazia sa imbogateasca viata simsilor cu diferite ..

RaiderZ

PC

RaiderZ este un joc gratuit, anuntat de Frogster Online Gaming, care se afla in dezvoltare la coreeni de la MAIET Entertainment. RaiderZ va fi disponibil din 2012 si va fi tradus in sase limbi europene. Fiind un MMOG g..

 

ANNO 2070 Download Demo

PC

ANNO 2070 Demo da ocazia jucatorilor sa testeze noul joc de la Ubisoft prin intermediul primelor doua misiuni ale campaniei singleplayer. Anno 2070 este dezvoltat de Related Designs si Blue Byte, jocul de strategie urman..
Asteptari mari de la GTA 5

PC

In urma anuntului facut de Rockstar Games privind lansarea noului joc Grand Theft Auto, actiunile Take Two Interactive Software (publisher-ul jocului) au avut o crestere de aproape 8%, intr-un interval de cateva zile. Pe..
Rainbow 6 Patriots

PC

Rainbow 6 Patriots este un nou joc anuntat de Ubisoft, titlul fiind dezvoltat de Ubisoft Montreal si Red Storm pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Lansarea va avea loc in anul 2013 si va avea in prim plan lupta impot..
Grand Theft Auto 5 (GTA 5)

PC

Grand Theft Auto 5 (GTA 5) a fost dezvaluit de RockStar Games pe 2 noiembrie 2011 odata cu lansarea primului trailer oficial. Actiunea jocului va avea loc in Los Santos, versiunea Grand Theft Auto a Los Angeles-ului, i..
Cerinte de sistem Saints Row 3

PC

Saints Row 3, jocul celor de Volition si THQ, va fi lansat pe data de 18 noiembrie 2011, urmand sa fie disponibil pentru Microsoft Windows, PlayStation 3 si Xbox 360. Studioul a preluat in-house dezvoltarea variantei pe..
LEGO Harry Potter: Years 5-7 Download Demo

PC

LEGO Harry Potter: Years 5-7 Download Demo va ofera posibilitatea de a reveni la Hogwarts inca o data. Intregul joc va avea 24 de nivele si 16 clase, cele din urma fiind necesare pentru a invata toate magiile.
MechWarrior Online

PC

MechWarrior Online este un nou joc gratuit, dezvoltat de Piranha Games si Infinite Game Publishing, titlul urmand sa fie lansat in anul 2012. Din punct de vedere al scenariului, jocul va avea loc in anul 2039, in prime..